Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam problemik z dzwiekiem. Nie mam w tym dolnym pasku tego glosniczka, nie moge sluchac rzadnych piosenek. Wie ktos o co chodzi? Jakis kodek trzeba czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Menu start >> uruchom. Wpisujesz sndvol32 i naciskasz enter/przycisk ok. Zobacz czy coś nie jest wyciszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jest napisane ze nie ma zainstalowanych urzadzen miksujacych. Czyli chyba ze nie mam glosnikow podlaczonych. Czy wy mieliscie jakas plytke do glosnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zainstaluj/aktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej. Ale pierw zobacz czy po ponownym uruchomieniu będziesz miał to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie do glosniczkow tylko do karty dzwiekowej,dowiedz sie jaki model masz karty lu jaki model płyty głównej(jak masz zintegrowaną) i w necie stery powinny być. BTW.Windows XP sam ci powinien stery znalezc o_O EDIT: Grr...Snake był szybszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No dziwne nie znalazl jakos, gdzie sprawdzic jaka mam karte dzwiekowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mój komputer >> Właściwości >> Sprzęt >> Menadżer urządzeń. Albo zajrzyj do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Karta dzwiekowa jest razem z plyta gowna tak? No to Asrock K7 upgrade Via KT600 + LAN + SATA. Znajdzie sie gdzies do tego sterownik. Edit: Znalazlem plytke z tym. Dzwiek dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi