M@ti002 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witam. kolejny n00bowski problem. aktualnie do stronki uzywam notatnika :rockon: i mam dylemat - gdy pisze "ś" to mi wywala "?" <_<. jak temu zapobiec :( ?? probowalem zmieniac w zapisywaniu pliku kodowanie ale nie wyszlo. czy musze zainstalowac jakiegos edytora html? z gory dzieki ^_^ PS: sorka jesli byl taki temat, nie znalazlem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może zmień kodowanie od strony HTMLa? Coś takiego <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 dziala :D dzieki ci! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zamiast "ś" należy użyc "¶". Aby go wpisac, trzeba przytrzymac lewy "alt" i wpisac na klawiaturze numerycznej "0182" :P Edit: mike_p mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi