Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witajcie :P Potrzebuje jakiegoś nauczyciela. Chciałbym mieć taką wiedzę jak taki np. Konrad-GM, PsichiX(chyba źle napisałem xD) Ktoś chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja też bym chciał... Ale czy w szkole nauczyciele odrabiają za ciebie prace domowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witajcie :P Potrzebuje jakiegoś nauczyciela. Chciałbym mieć taką wiedzę jak taki np. Konrad-GM, PsychiX(chyba źle napisałem xD) Ktoś chętny?? Doskonałymi nauczycielami będą na pewno dokumentacja, tematy na forum i zapał do pracy! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 jak będziesz wytrwały to z czasem ta wiedza sama ci przyjdzie. ja nie miałem żadnego nauczyciela, wszystkiego uczyłem się sam jak zresztą większość. zobaczysz że z miesiąca na miesiąc będzie coraz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wiesz, juz dawno chcialem zrobic cos takiego jak "szkola gml" i uczyc te osoby, droga chat gg albo konferencji tlenowej, albo nawet irc, czy czat, ale musialbym zebrac chetnych. Dzialaloby to na tej zasadzie, ze co dziennie lub co kilka dni o okreslonej godzinie krok po kroku tlumaczylbym jaki kod do czego sluzy, jak sie robi gry roznych typow - po prostu nauczyc mlodych robic porzadne gry :) No ale jak to zawsze bywa, potrzeba chetnych... Wiec kto bedzie chetny niech pisze na moje PM, jesli zbiore dostateczna ilosc chetnych, wtedy zrobie taka 'szkolke' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja właśnie jestem coraz lepszy , a ps. na nauczyciela sie nie nadaje (jeszcze) ale moge pomagac/asystowac PsichiX'owi w tym " nauczaniu". :bye1: Pozdro Pomocy raczej nie bede potrzebowal, ale dzieki za checi ;) PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 PsichiX ja mogę być chętny !!!! Dopiero zaczynam zabawe z game maker'em i chciałbym sie troche podszkolić ;) @PsichiX OK :thumbsup: rozpędziłem się, ale jakbyś zebrał chętnych i założył coś w podobie szkoły to daj znać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ok, ale z takimi zapisy na pm - nie offtopujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://wiki.gamedev.pl/Jak_nie_lami%C4%87#...ie_nauczy....22 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Widac jestem chory skoro mam ochote kogos czegos nauczyc - chcecie by na gmclanie pojawialy sie lepsze tytuly, a nie same 'lapanki klaunow', wiec ide wam na reke, a tu nagle spotykam sie z krytyka... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 musisz sie sam jakos nauzcyc ja teraz tez sie sam ucze :) musze powiedziec szczerze ze keiedys mialem tu konto i mowili ze jestem gupi,ze nieumiem robic gier(nawet globalnej) to wiec se zrobilem nowe konto tego MUXIMUSA(wczesniej mialem Gryzli) i juz durzo nawet umie a poza tym robie juz pol roku w GM'ie i teraz dopiero mnie zaciekawil :D nawet w tibie mi sie nieche grac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Widac jestem chory skoro mam ochote kogos czegos nauczyc - chcecie by na gmclanie pojawialy sie lepsze tytuly, a nie same 'lapanki klaunow', wiec ide wam na reke, a tu nagle spotykam sie z krytyka... -.-Chcesz to ucz, tylko nie myśl sobie, że to będzie takie proste :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Już lepiej napisać kurs programowania krok po kroku :) Gdzieś tam zalega mi na dysku jeden, ale na razie nie mam czasu go dokańczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi