Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to tak. Mam pewien problem. Jak zrobic tak że gby np podejde to broni wcisne np. G to mi tamtą wyrzuci a tą którą chce podniesc podniesie. I jak zrobic ze np press key 1 zmienia na pistolet a gdy wcisne 2 to na karabin? Napiszcie mi! Chciałbym żebyście opisali gdzie i jak okey? Złamałeś 9. punkt regulaminu co nagrodziłem ci ostrzeżeniem. Miłego dnia. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 JAk mamy dać ci kod, skoro nie wiemy, jak masz zrobioną tą broń strzelanie -.-' Daj tyle, ile masz....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9805 <- tak ma zrobioną tą broń :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi