Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mam sony ericssona k750i zainstalowałem sterowniki z płyty dołączonej odrazu do komórki, nie wiem dlaczego komputer nie chce mi wczytać komórki.. Powie ktoś co jest źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mam sony ericssona k750i zainstalowałem sterowniki z płyty dołączonej odrazu do komurki, nie wiem dlaczego komputer nie chce mi wczytać komurki.. Powie ktoś co jest źle? Musisz podłączyć komórkę kablem USB . Jak to zrobisz to napisz czy reaguje na podłączenie do kompa. Btw komórki nie komurki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 OMG głupi nie jestem, nie reaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jeśli nie reaguje to prawdopodobnie kabel. Pożycz kabel do SE od jakiegoś kumpla [ o ile takowego masz] i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Pendrive'a też mi nie wczytuje a kabel jest nowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 hmm... Sprawdź czy masz podłączone porty USB, bo jeśli wpinasz do przedniego panelu [w obudowie] to możesz mieć nie podłączone. W przeciwnym wypadku to albo awaria portów albo system sie zwalił a tutaj Ci nie pomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja jesli chcialem podlaczyc PSP to cos nie chcialo sie polaczyc i zmienialem port USB albo czasami kabel poprawialem :thumbsup: I dziala :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A gdzie są te porty? A i jestem po formacie ;p @up Też poprawiałem kabel xO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Porty = wejscie na USB :) Ja w kompie mam trzy :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja mam 2, To jak? pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kurde to wloz do tego 2 portu i volia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zazwyczaj w nowych kompach jest więcej wejść na usb, te z przodu mogą być nie podłączone, patrzyłeś z tyłu komputera? Jakoś trudno mi uwierzyć że masz tylko 2 wejścia. (szczególne że teraz coraz więcej rzeczy jest na usb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @2up wkładałem do 2 i nic ;/ @up mam starego kompa więc mam tylko 2, a one są podłączone bo przed formatem wszystko było OK.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja mam jeden z przodu i dwa z tylu. Zawsze wkladam USB w ten z tylu i znowu to mowie volia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 http://support.microsoft.com/kb/817900/pl albo http://www.google.pl/search?q=problem%2C+u...lient=firefox-a Tez bylem zdania micansera... ale jak nie to ciekawe :P Cos zes sknocil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja mam tylko 2 z tyłu ;'/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zainstaluj odpowiednie sterowniki - widać, że jesteś "po formacie" ;x btw. ALE ZE MNIE ANALFABETA :(Zgadzam się ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Też tak miałem. I wiesz co zrobiłem? Kupiłem podczerwień. :P Nie męcz się z tym kablem lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 W tej chwili o wiele lepiej kupic "blutufa" :) Wiecej mozliwosci, lepsza funkcjonalnosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ja powiem, że zazwyczaj w przypadku problemów z USB w Windows XP wystarczy wgrać Service Pack 1 jak się takowego nie ma. Automatycznie się rozwiązuje sporo problemów :) . A co do bluetootha i irdy -> transfer plików jest dużo prostszy, wygodniejszy i szybszy przez kabel usb. Zresztą, jak się ma taki telefon jak K750i, czyli z zewnętrzną kartą pamięci, to najprostszym rozwiązaniem jest włożenie takowej do czytnika kart Memory Stick Pro Duo :) . W przypadku jak czytnik obsługuje tylko Memory Stick Duo (co jest najczęściej spotykane), to wystarczy użyć adapter, który jest dołączany do karty pamięci wraz z telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Można ściągnąć te Service Pack 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Można ściągnąć te Service Pack 1? Pozwalam. Post nie wnosi nic do tematu. Pkt. 4 regulaminu. gnysek Dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mam sony ericssona k750i zainstalowałem sterowniki z płyty dołączonej odrazu do komórki, nie wiem dlaczego komputer nie chce mi wczytać komórki.. Fallord czytać nie umiesz? napisałem że zainstalowałem sterowniki -.- Ściągam service pack 1 xO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @Marmot: O to bym się kłucił, fakt, przez bluetootha jest bardzo łatwo połączyć się z telefonem, szybsze jest w ogole połączenie pc i telefonu, ale sam transwer plików jest o wiele wolniejszy, bluetooth rozpędza się max do 70kb/s a kable 1m/s może nawet ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Przecież napisałem, że szybszy, prostszy i wygodniejszy transfer jest przez kabel :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak instalowałem service pack 1 to wyskoczyła tabelka i pisało na niej że mam już service pack ;/ to ja już nie wiem co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja niedawno miałem [nie]przyjemność naprawiać sąsiadowi 2 kompy. Format, instalacja na czysto, stery. Radzę sprawdzić czy na płycie do twojej płyty głównej nie ma sterowników do USB2.0. Jeśli są to zainstaluj. Jeśli nie to zobacz w mendedżerze urządzeń czy któreś ma niezainstalowane stery [ taki wykrzyknik ]. Jeżeli jest cokolwiek takiego. Daj żeby system sam wykrył do niego sterowniki . Miałem tak z dźwiękiem. Ściągałem 1000 różnych wersji sterowników i okazało się w końcu że winda sama sobie dobiera od siebie. Wystarczyło zajrzeć do menedżera i voila:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No właśnie mam z menadżerze urządzeń taki wykrzyknik a jak chce zainstalować to jeszcze raz to pisze jakiś error kod 34 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi