Rolfix Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 jak zaczac co , sciagnac ?????????? :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Proponuję zacząć od uruchomieniu mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Proponuje troche ruchu mózgu i może RPG Makera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 RPG makera ? :boxed: ja proponuje przeszukać -FAQ -dokumentacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Przykłady, dokumentacja, faq, forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ja proponuję około rok nauki GMLa i potem zabawa w gry RPG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Bardzo sprecyzowany temat .. xD FAQ Przyklady Artykuly gmclan.org forum , przegladnij przyklady , pytania niektore poczatkujacych I to chyba tyle @Yoda , w sumie takowe rpg , tylko ze bez ( "inventory i ekwipunku" , jakiegos super AI , i extra czarow , i genialnych efektow specjalnych ) nie jest trudne do zrobienia na pierwsza gre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitam93 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zacznij od prostych rzeczy np.: dodawanie punktów doświadczenia, przechodzenie na następny poziom. Potem tylko zostaje tytko rozbudowywać engine'a. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 To nie takie proste... Ja siedzę w Game Maker już ponad dwa lata, a dalej mam problemy :P Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 pierwsza gra? http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=33 Tu masz kurs, od którego zaczynała spora część użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Do autora: GTFO skoro nawet nie umiesz poszukać kursów, to nie myśl, że uda Ci się zrobić erpega!11 Do kopacza aka @2up: Po co odpisujesz na stary temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ehhh...chłopak z marzeniami, chcesz się nauczyć podstaw? potrzebujesz ukierunkowania, wskazówek? pisz do mnie. z chcęcią pomogę :) ;] gg: 8902088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 pierw się naucz coś łatwiejszego,a nie odrazu rpg to nie tak łatwo pierw ci radzę zacznij od "Hit The Ball" naatepnie jakaś strzelanka lub co tam wolisz a potem poszperaj na forum dopiero potem próbuj rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi