Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A teraz są już dwa i jest im razem dobrze :) Niedługo pojawi się trzeci :) Kiedy to demo? :P <{POST_SNAPBACK}> Trójkącik był pare dni temu. Obecnie ok. 5% 8) Demo? A skąd mam wiedzieć :) W wakacje -> to obiecuje. Ale kiedy konkretnie to niewiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nic z tego nie bedzie bo ty to robisz 10 projektow i zadnego ni dokaczasz lol ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dobra, jak chcecie mogę nie robić skoro i tak nic z tego nie będzie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszwitek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No nie! Prosze Cie! Daj wreszcie to demko! Wtedy wszyscy uwierzą, że to skończysz... No bo jak jest demo, to już się nie poddasz... :P Chyba... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No bo jak jest demo, to już się nie poddasz... Chyba... Ja nigdy nie wydaję dem, bo jak wydam demo, to przestaję robić grę. Co innego alpha czy beta dla testerów, ale nigdy demo :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszwitek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No to nie demo, tylko wersję Alpha... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 To wydale na świat demo-szablon (żebyście ocenili czy dobre rozstawienie różnych pierdół) i pare skrinów... :P News edit: prace ruszyły ponownie... Delphi całkowicie sprawne już mam :) Być może niedługo demo-szablon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi