LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak Zrobić Zeby Health Bar nie zostawał w tyle tylko przesuwał sie razem z kamerą i co zrobić zeby pasek dotyczył tylko obiektu hero ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 1. x_view y_view 2. Ustawic zmienna dostepna tylko hero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A Jaśniej ?? Bo Ja Ciemny Jestem :D Dokładniej co i gdzie mam wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przed chwilą założyłem taki sam temat, to czyste nabijanie postów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Patrzyłem w ten temat ale nie o to mi chodzi tylko o to ze health bar jest w lewym dolnym rogu ekranu i jak sie rusze to nie zmienia pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Patrzyłem w ten temat ale nie o to mi chodzi tylko o to ze health bar jest w lewym dolnym rogu ekranu i jak sie rusze to nie zmienia pozycji Nie no tacy ludzie mnie dobijają, przeanalizuj pięć razy tamten temat to dojdziesz do wniosku, że mu chodzi dokładnie o to, o co tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 jakie wnioski tylko błędy mi wyskakują :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dobre Juz Git :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi