Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak zrobić healthbar i żeby poruszał on się za postacią np : jak w tibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak zrobić healthbar i żeby poruszał on się za postacią np : jak w tibi https://gmclan.org/index.php?plik=106 Przeciez to jest w przykladach na stronie , nie trzeba na forum nawet szukac . @ta Misiek , ale komu by sie chcialo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 niewazne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 nie trzeba na forum nawet szukac . szukać ? wystarczy wpisac healthbar w szukajce i wszystko jak na tacy...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Draw: GML draw_set_color(c_red); draw_rectangle(x-32,y-48,x-16+health,y-32,0); draw_set_color(c_black); draw_rectangle(x-32,y-48,x-16+100,y-32,1); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @kryniak: no brawo....... @topis: Trzeba dodać punkt w regulaminie mówiący, że dostaje się warna za pytanie o podążanie obiektu za viewem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jakoś nie chciało mi się szukać bo co wpisywałem health bar to były tylko takie że się nie poruszały, a o tym przykładzie tibi zapomniałem ale się przydał , dzięki driger, kryniak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi