LolikZabijaka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak Zrobić Aby Obrazek Zaznaczony Strzałką Przesuwał sie razem z tym jak ludzik idze do przodu i do tylu (bez zmiany pozycji obrazka broni :D P.S przepraszam za wulgraność i brutalność ale to jest jedyny poziom projektu gry :) Aha Jeszcze jedno nie ja zabiłem pana policjanta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 W FAQ pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a dokładdnie to gdzie to mam wpisać ?? aha jeszcze jedno taki podązający sprite może być obiektem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Halo Ktoś pomoze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Poczekałeś 12 minut i już napisałeś double posta. <_< Przekopiuj to co masz w faq do draw tego obiektu ,który ma podążać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 W stepie obiektu: x=nazwagracza.x+50 y=nazwagracza.y-100 Te plusy i minusy to sobie dostosuj bo ja nie wiem jaka jest rozdzielczość gry itp. Lub w draw bohatera: draw_sprite(obrazek,0,x+50,y-100) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Step: GML x=view_xview+view_wview-sprite_width; y=view_yview; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale wtedy ludzik znika :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale wtedy ludzik znika sad.gif Buuu znowu ten tekst... W FAQ pisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi