Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Więc potrzebuje grafiki platform, a raczej żeby mi ktoś ją zateksturował w środku: Z góry dziękuje i ten kto to zrobi będzie w creditsach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 https://gmclan.org/uploader/2522/n.png Plosie :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 O dzieki :) ale zobaczymy może inni cos dadzą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A do czego potrzebujesz tej platformy? Do tej gry podobnej do IcyTower ? Jesli nie, to podaj chociaz krotkie info o klimacie tej gry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Hmm...gra polega na wskakiwaniu po schodkach wieży no coś jak Icy Tower tylko że tu sie przechodzi wieże i mają koniec. Potrzebuje jeszcze ściany boczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Może być ? :) A jeśli będziesz potrzebować coś ode mnie to pisz na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No coś, mogło by być, ale potrzebuje takiej, która ma wyglądać jak kamienna platforma, potrzebuje w takiego typu platform w niebieskim, żółtym, czarnym kolorze i ścianę boczną :) @up: ups jak pisałem, nie widziałem tamtej :P ale to o kolorach i ścianie bocznej nadal aktualne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Będę szczery: waham się czy robić czy nie. Nikt tutaj nie pokazał nic szczególnego, zrobiłbym najlepszą, ale..... jakoś nie przepadam za Grelą......... No dobra, jakieś tam zrobię...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Kamienna platforma? Może to będzie dobre : Jakby co to mogę jeszcze trochę przerobić wedle życzenia :D EDIT: - down ---> Zara będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 OH jeah pasuje :D zrob jeszcze w kolorze żółtym i niebieskim(te cegiełki) i ściane boczną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Żółty... : ... i niebieski : A z tą ścianą boczną to o co się rozchodzi? :P To ma być w formie backgroundu lub tilesetu, oraz jakie wymiary oraz kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zateksturuj to: Kolor ten sam co u pierwszej platformy co dałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jest i ściana :D Wal śmiało z kolejnymi zamówieniami, bo aktualnie nie mam co robić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Okej dzięki za platformy jakby coś, to jeszcze na PM Ci napisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi