LolikZabijaka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Siema Pytanko Mam Jak Zrobić Obracanie postaci tak jak w gta2 Patrzyłem w FaQ ale gdy chcialem dokonać Modyfikacji Sprita Gracza to w czasie gry jak wciskam np. w lewo to postac kreci sie z niesamowitą predkościa a obrot kierunku jest w normie wiec jak dostosowac sprita do obrutu kierunku ??? <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 sprobuj zmniejszyc speeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 W create: GML direction=90 W step: GML image_angle=direction W nacisnieciu klawisza w lewo: GML direction-=2 W nacisnieciu klawisza w prawo: GML direction+=2 O to chodzi? :D I nie zapomnij wycentrować oryginów postaci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 to nie latwiej dac ludzika w prawo (1 klatka) i dac w stepie image_angle=direction?? a potem w keyboardzie left i right daj diection+=5 lub -=5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pewnie zrobiłeś animację rotate sequence przeskakując o więcej niż 1 stopień. @UP'y: on raczej nie ma pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dzeki Ratujecie Mi D... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi