Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam, mój porlbem polega na tym. Założyłem konto na ovh.org - dostałem tam swój login(?).Założyłem więc strone(?), mój problem polega na tym. Gdzie się zakłada baze mySQL ? I gdzie nzajdują się dane do podłączenia FTP(Nie wiem jak to się fachowo nazywa ;x) Z góry dzięki za odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam, Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jest takie coś na ich stronie jak ovh manager... tam ustawiasz hasło do ftp itp. jeżeli chodzi o adres do FTP to ftp.60free.ovh.org login: twojanazwa hasło: jak nie zmieniłeś do ftp to chyba to samo co się logujesz... bazy tam chyba nie ma nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Baza jest :) http://60free.ovh.org/pl/support/index.html Tak samo jak z ftp musisz zmienić hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie mogę połączyć się przez FTP, zmieniłem hasło - ale dalej nie może połączyć, miał ktoś już takie cuś ? ;x Edit: działa, nic nie robiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Oj, Fall :P Pisało - zmiana zostanie uwzględniona w ciągu kilku minut. Wystarczyło poczekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Spoko, widocznie nie przeczytem :P Dobra narazie koniec, nie mam kłopotów tymczasowo.Jak coś to editne, więc zaglądajcie czasem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi