propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 BACKyard programowanie:propaganja grafika:propaganJah fabuła:propagandża muyzka: It wasn't me. ale to dlatego ze muzyki nie ma. gra która nie powstanie, przynajmniej nie teraz i nie w tej formie. Ale jako że zamykam projekt to chciałem się podzielić tym co już rozkminiłem. Demko jest krótkie. niecala 1 misja. Pierwszą część misji da się przejśc po cichu, zabijając 1 osobę, itp, skradać sie przebierać chować trupy i sie dobrze bawić. Po wejściu do klubu nie ma już co robić to można pozabijaż strażników, ot taka wesoła gierka :) A co w grze możemy ciekawego zobaczyć? Przedewszystkim całkiem znośne AI, trzeba uważać na cywili, bo straszne z nich skarżypyty, jak ktoś ucieknie to pojawia sie i policja, i oni tez nie wyławiają się z nikąd strzelając przed siebie, wiec dobre techniki i troche pomyślunku wystarczą żeby przejść gre bez potrzeby rozpieprzania połowy budynku. To głowna zmiana w porównaniu do BD :) dalej punkty trafień - przyznaje cywile mają tylko 2 punkty trafień - głowa i nie głowa, ale nie do nich sie przecież głównie strzela. A już ochroniarze i kolesie z gangu no i policja - mają punktów trafień już kilkanaście. fajnie wpływa na grywalność bo liczy sie gdzie strzelasz. No i akrobacje + bullet time pozwala na robienie bardzo efektownych akcji, choćby dlatego warto sciągnąć "demko". sterowanie: strzałki w lewo i prawo - chodzenie, jak wcisniecie szybk 2 razy bohaterka robi salto strzalka w gore - hopsa shift w czasie chodzenia - bullet time ala amx payne, taki smieszny skok ctrl - uzywanie haka, mozna sie podczepic do sufitu, podciagnac, wcisnac control i tym cwanym sposobem chodzimy po suficie spacja - wyciaganie broni rolka myszy - zmiana broni, jest pistolet i mp50, zmieniac trzeba na czuja bo jeszcze interfacu nie ma enter - jesli siedzisz - podnoszenie trupa, jesli stoisz - zmiana ubrania, jesli niesiesz trupa - wyrzucanie go (a mozna wrzucic w krzaki w kosz albo w zaspe sniegu i nikt go juz nie znajdze) no i otwieranie drzwi ja wiem.. chyba wszystko może mi coś umkneło. screeny: Link do gry: narazie sendspace, jak uploader zatrybi to wrzuce na upa http://www.sendspace.com/file/epykv7 trzeba sciagnac jeszcze dzwieki: http://www.sendspace.com/file/xd3omk No i jeszcze jeden ciekawy bonus który sie wam chyba spodoba. A dokładniej kilka komiksów, nie wszystkie i niektóre nie gotowe, ale jednak. Myśle że są wykonane elegancko i całkiem efektownie, a jeszcze że by było śmieszniej dałem plik .gmd. Więc można powiedzieć że to przykład komiksu (-)_(-) czyli jakies fajne efekty wykonane prostymi domowymi sposobami. link do komiksu: http://www.sendspace.com/file/edittz również wrzuce na upa jak zadziała. Miłego. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ile mb??? zaraz sprawdze co wymyśliłeś edit:wciskam na high i mi wywalla errora ze nie ma nic do załadowania o.o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 backyard 4mb, komiks 19 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 No znowu cos od propy :D Znowu hit gratulacje 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tak, ja włączam, wybieram detale, a zaraz jakiś błąd że jakiś plik nie znaleziono :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 kliknij ignore i nie powinno dalej błędów wywalać... moze cos byc nie tak, pewnie w komiksach jest brakujacy plik o kurde ale jaja dźwięków nie dałem. Tak dawno tej gry nie ruszałem że zapomniałem że są osobno. Mój błąd zaraz bedzie jakiś link. oto on: http://www.sendspace.com/file/xd3omk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 MIOOOOOD! 7/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Komiksy sux, ale gra bardzo dobrze zrobiona :) Grafika mi za bardzo nie podeszła, ale engine jest świetny. Tak czymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie zebym sie czepial, ale jest troche bledow w twojej angielszczyznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 typowe jak sie próbuje rymować w obcym języku :P ale na odwal sie to bylo wszystko pisane i pewnie by przeszlo gruntowna zmiane przed premierą. a skoro gra nie wyjdzie to juz mi sie nie chce poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 marnujesz talent na głupie strzelanki, jesteś beznadziejny. gra jest lipna a twój stary nie ma czaszki. :D nieno - serio - kox, chyba Twoja najlepsza gra(a porównywalnie do sceny twoje są naprawdę dobre, jeśli nie najlepsze), ale z tymi strzelankami to wcale nie żartuję :> zrób jakieś bloody_efektowne_wyścigi albo co :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Robie SoulJah :) a BY nie zrobie przynajmniej nie teraz nie w tym roku itp. chce porobić nieco sympatyczniejsze gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Obserwuję Cię na scenie GM Clan i widzę, że tworzysz ciekawe gierki. Oby tak dalej! Jest bardzo ciekawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi