peterz_pl Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam. Mam lekki problem. Mianowicie wykorzystywałem w moim programie wiele rodzajów list ale żadna nie była odpowiednia dla programu. Chodzi o to ze potrzebuję listę, w której odpowiednią pozycję zaznaczałoby się myszką. Całość umieszczona byłaby w oknie z możliwością przewijania. Po naciśnięciu na daną pozycję dzieje się jakaś akcja.. np włącza się alarm0. :) Wybieranie myszką, a nie klawiaturą. Stworzyłem sam coś takiego, tylko ze było to na klockach i ochydnie wyglądało... :boxed: sporo błędów Jeśli ktoś potrafiłby... było by super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Masz na forum przykład menu - tylko przerobić klawiaturę na myszkę :) Jedynie mógłbyś mieć problem do paska przewaijania....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Użyj Hobbel MaxWinApi lub GMWidgets do zrobienia combolisty lub listy wybieranej. Tak będzie najwydajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi