Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Siemka! Potrzebuję pare osób do teamu: Zaawansowanego (choć trochę) programistę Grafika Muzyka(opcjonalnie) Projektanta leveli(opcjonalnie) Webmastera(opcjonalnie, ale troche bardziej potrzebny) Oczywiście we wszystkich grach zapisani w Creditsach. Na stronie też. @down Jestem programistą, dość słabym grafikiem i tworzę podkład muzyczny w programie EJay --- Pozdro, Xedom :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A co sam wniesiesz do timu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 w programie EJay Napewno muza musi być świetna, skoro robisz to w tym shicie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Fallord A znasz jakiś inny? Serio, ja nigdy nie szukałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 FL Studio, Cubase... :whistling: E-Jay jest dobry do zabawy, nie do tworzenia muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 OK, poszukam w necie triala czy coś takiego...Thx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Taaa, zdecydowanie FL Studio - Popatrz tylko jakie Ludzix robi bity, aż szczena opada - sprawdz w dziale z muzyką.To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Fallord : A masz może FL Studio na kompie?Ja ma neta Orange Free na kartę*, no to ściągać nie mogę.Jak masz te weź spakuj to mi kilka razy WinRarem i właduj na uploada. *Orange Free na karte jest jak komórka, musisz ładować bo za 10KB wysłanych/pobranych schodzi 5 groszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 UUU, czy Tobie to się opłaca ? Niestety nie mam, Full wersja jest niestety płatna, a darmówka waży grubo ponad 60MB(Jak się nie mylę).Pozdrawiam, Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jak nawet zapakuje to tysiąc razy, to to dużo nie da. @Down: Ktoś się ze mną zgadza - chyba pierwszy raz :D @Down2: Widziałem kiedyś ten program, ale jak mi napisało, że 700mb będzie 4 godziny pakować to zwątpiłem :o. Ale jeżeli naprawdę działa, to w tym momencie jest przydatny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @UP: Zgadza się, jak się nie mylę to waga pliku zmniejszy się o jakieś max 2mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Można zawsze spakować w KGB Archiverze: http://kgbarchiver.net/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Fallord : Nie, nie opłaca się. Czekam na normalny net. Do czasu normalnego neta pozostało : Około 1/2 Tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To nie śpiesz się teraz tak z muzą i weś się za programowanie ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wow. Schodząc z kolejnych tematów przypadkiem wskoczyliście z powrotem na właściwy XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Off-topic, @up: Bardzo się cieszymy :) @Topic: Pokaż nam swoje umiejętności. Zaprezentuj jakieś demo czy przykład. Skąd mamy wiedzieć, że nie jesteś na etapie "Kliknij w klałna!!111"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wszyscy o czymś innym (prawie wszyscy). To ja ponawiam pytanie: /*Potrzebuję pare osób do teamu, ktoś wstąpi?*\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jak będziesz potrzebował czegoś konkretnego, zapytaj o to na forum. Jeżeli potrzebujesz tylko paru osób, żeby lansować się masta teamem, wynajmij grupę manekinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Oto moje umiejętności : Silnik mojej gry ICyb-Slot.Jeden poziom, prawie gotowy turioal, linki Opcje i Twórcy CHYBA nie działają. https://gmclan.org/up3334.html plik o nazwie icybslot.zip EDIT: Więcej nic nie mogę zrobić bo GM siadł... EDIT 2: @down: za 1/2/3 dni robię formata.Błędu nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Oto moje umiejętności : Silnik mojej gry ICyb-Slot.Jeden poziom, prawie gotowy turioal, linki Opcje i Twórcy CHYBA nie działają. https://gmclan.org/up3334.html plik o nazwie icybslot.zip EDIT: Więcej nic nie mogę zrobić bo GM siadł... Skoro Ci GM siadł to widzę, że nie będziesz uczestniczył w tworzeniu projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 gra nawet nawet ale faktycznie grafik z ciebie marny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Co z tego? Robienie jakichkolwiek amatorskich gier, kiedy nie robicie ich sami, jest bez sensu - bo ani przyjemności z tego nie macie, ani się sami nie lansujecie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi