PitetCell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 tak jak w opisie szukalem ale konkretow na te 2 tematy nie znalazlem złamanie 9 pkt. regulaminu gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Na model 3d masz funkcje d3d_draw_... a animacje ognia poszukaj w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Na model 3d masz funkcje d3d_draw_... Tak ,tak... a potem cię mama do szkoły obudziła. O jaki model 3D chodzi? Nie wiesz jak go zrobić? Czy jak go stworzyć/załadować w GMie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 nie wiem jak go zrobic bo ja jestem BAAAAAArdzo poczotkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ...To sie za 3d nie bierz -.- wystarcza transformacje i d3d_draw_wall, jesli chcesz wyswietlic sprite ognia, jesli chcesz lepszy efekt to tworz wlasne particles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 no to jeszcze jedno pytanko jak zrobic zakończenie gry zeby sie error po zakonczeniu ostatniego lvla nie pojawial tylko napisy itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 event room_end: GML if(room=room_last)room_goto(room_napisy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 dzienx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Tak ,tak... a potem cię mama do szkoły obudziła. O jaki model 3D chodzi? Nie wiesz jak go zrobić? Czy jak go stworzyć/załadować w GMie? chodzi mi o scianę bohatera i takie tam jak to przenieść w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Musisz zrobić se model, jest też specjalna funkcja do rysowania ściany - poczytaj o 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi