Solmis Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Znaczy chodzi mi o taką opcję "comment"... :] Mam cały skrypt dodawania itd. Nie wiem tylko, co napisać aby te "komentarze" zapisywały się do pliku (najlepiej strony, ale przeżyję jeśli będzie do innego )... Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 file_get_contents( plik ) file_put_contents( plik, dane ) Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 function comment() { var name = "no_name"; var text = "Good!"; name = prompt("Enter your nick:"); text = prompt("Enter your text:"); kom = document.write("<hr>"+name+" wrote: "+text+"<br>"); alert("Your comment been added! :D"); file_get_contents( blog_guests_book.htm ); file_put_contents( blog_guests_book.htm, kom ); } To ma być jakoś tak? :/ Bo próbowałem różnych kombinacji... Czy to ma być plik typu *.ini... Ale wtedy czytać będzie trzeba... :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Łosiu, w JS tego nie zrobisz. Nie powiedziałeś w czym, to podałem Ci PHP. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Qrde... xD Zapomniałem napisać, że w JS... ^^ Ale trudno... :F EDIT: To zamykam... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi