Sasuke-Kun Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Gdzie znajde program do zamiany gier z gma na gry flash??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie znajdziesz. Ten projekt został zamknięty i nie będzie kontynuowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Marka to zirytowało tak jak G-java więc pisz we flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jak by był taki program to bym był Szczęęęęęęęęęęęśliwy :D @ja :D :D :D :D Jupi musiałem nabić bezsensownego posta :D :D jestem Cadetem :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nic dziwnego, że projekt został zamknięty, bo nie byłoby go jak rozpocząć. Naucz się ActionScript i hasasz, Flash to zupełnie inna sprawa niż gry odpalane z OS ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ludzix, ale ten projekt został rozpoczęty i nawet konwertował proste gry :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi