bartekozaur Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 2.Mam takie jedno pytanie jak zrobic by życie i nazwa było ciągle nad moją postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 bierzesz je i drawujesz. Masz klocek z kwadracikiem, i z literką "T".. powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Draw GML draw_set_valign( fa_center ); draw_set_halign( fa_center ); draw_text( x, y - 20, "Gracz" ); ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=65 jest przykład ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 sory zychu ale to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dziala tylko trzeba zrozumiec a nie skopiowac na oslep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a co mam tam zmienić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dzięki fazowy przykład :D :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi