VanGogh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak jak w temacie potrzebuje postaci do gry ala RPG. Bohater ma mieć wymiary ok. 40x80 i che żebyście ją narysowali ze wszystkich stron : prawo lewo góra dół ;) przydała by sie jeszcze animacja . Jeśli ktoś ładnie narysuje i mi sie spodoba umieszcze w creditsach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Rysowanie postaci w wielu kierunkach i animowanie jej jest dobre, ale jak się posiada utalentowanych grafików. Jeżeli chcesz pominąć tą opcję, to zastosuj system animowania postacią, gdzie ruszasz samymi jej kończynami animując ją. Tutaj masz lekki przykład: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Borek dzięki za przykład i rady ale wątpie że bez żadnego rysunku zdołam coś zdziałać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To zrób grę ze słabą grafiką, jak będzie dobra, to ktoś może się zadeklawruje żeby pomóc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Problem w tym że nie mam żadnych spritów :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To masz dwa wyjścia: 1. Ściągaj z internetu - tylko wtedy nie publikuj gry gdzie popadnie :D No i napisz, że grafika jest tymczasowa tylko. 2. Narysuj tak jak umiesz, a jak gra będzie dobra, to ktoś ci pomoże, ale musi być warta pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Słuchaj Borka a daleko zajdziesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ludzie błagam narysujcie mi bohatera do gry :crying: :crying: :crying: Ja nie umiem rysować ludków i w internecie też nic znaleźć nie mogę :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Użyj programu Charas.EX . Wygenerujesz nim postać sobie wraz z animacją ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dzięki mamrot zaraz ściągne ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mamrot fajne to ;p jak by ktoś nie umiał znaleść linka to prosze: http://gmc.yoyogames.com/?showtopic=64416 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bardzo fajny program jeśli ktoś go jeszcze nie ma polecam go ściągnąć Cora Wind podał link ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi