fervi (Skovv) Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witajcie! Mógłby ktoś zrobić przykład Keyloggera, który zapisuje wszystko co naciśniesz w pliku key.txt i wysyła to co jakiś czas na podany ftp lub e-mail?. On ma zawsze zapisywać, a nie jak się kliknie na okienko Sry, jestem dzisiaj taki wkurzony, że ledwo żyje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 nie gryzie ale także w dokumentacji możesz poszukać(o ile jest) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zapisuj dane do pliku tekstowego i wysyłaj przy pomocy np. 39dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @2UP A jednak. Wątpie, żeby keylog był, a ja potrzebuje. Bo teorytycznie zrobić mógłbym, tylko nie wiem jak zrobić, żeby w tle też działał i jak wysyłać na e-mail bądź ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Na GMie tego nie zrobisz raczej. Poza tym nikt tutaj ci takiego czegoś nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @pablo A czemu nie? @Yoda Nie o to biega. Ma on to nawet w tle robić, ale gm raczej takich akcji nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie o to biega. Ma on to nawet w tle robić, ale gm raczej takich akcji nie robi Musiałbyś mieć dlla odpowiedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Poszukaj przykładu, podawałem gdzieś coś takiego. Musiał byś tylko dopisać wysyłanie tego co zostanie "napisane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tymon i działało nawet jak okno GM'a nie było aktywne? bo z tego co wiem, to jak okno nie jest aktywne, to nie zalicza naciśnięć. Chyba, że jakiś dll. Ciekaw jest po prostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak, działało. ;) EDIT Jest na moim śmietnisku: http://hurkel.gmclan.org/tymon/data/gamema...ute_keybuff.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 keyboard_check_direct(key) Returns whether the key with the particular keycode is pressed by checking the hardware directly. Już wiadomo dlaczego :) Przynajmniej się czegoś nowego dowiedziałem - dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Poszukaj dlla do milimalizacji do traya - zapewne będzie opcja wyączenia Visible w trayu - a co za tym idzie aplkacja stałaby się niewidoczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Niepotrzebne, wystarczy window_set_visible( false ) - co stepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No to i ja się czegoś dowiedziałem :D Swoją drogą zrobić keyloga w GMie chyba prościej niż w VisualC++.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi