Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 http://fallord.winweb.pl/fallsoft/index.html - Rate plx ;o Tekstowo pusto - Testowane na kilku rozdzielczościach i kilku przeglądarkach, problemy mogą występować jedynie na IE. Graficznie słabo - bo jak wiadomo marny ze mnie grafik. Moja 1 praca. Prosiłbym o ocenki. Aha i nie ma loga ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No strona taka sobie w downloadzie i o nas widze tylko teksty 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 OMG - nie patrz na tekst ;x chodziło mi bardziej o zaprogramowanie strony i jej efekt wizualny.No cóż, powiedziałem, że strona jest w budowie i narazie teksty są - aby być ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Kod strony strony - 1/5: Gdzie jest określenie typu dokumentu? Gdzie znacznik html? Czemu jest parę znaczników body? Ta strona nie powinna w ogóle działać! Wpisz w wikipedii html lub xhtml i będzisz tam miał podane prawidłowe szablony. Wizualnie - 2/5: Pierwsze wrażenie lepsze, kolejne coraz gorsze. Chyba nie tak to miało wyglądać: Jak dla mnie za dużo pustego miejsca. i nie wiem czy czarny kolor + aktualne tło pasują do siebie. W każdym bądź razie w tym okienku po prawej powinna być ta sama czcionka co na reszcie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @UP: zmień przeglądarke i...szablon Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 1/5... Nie podoba mi się.... Kod też taki sobie... Popracuj nad tym :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @UP: zmień przeglądarke :lol2: . Co do strony: 1. http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 2. Paskudna czcionka i tekst wciśnięty w ten kwadrat. Jak sobie wyobrażasz wstawienie tam czegoś dłuższego niż te 400 px? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Naucz się CSS, bo nie warto oglądać przy tych bugach... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @UP: zmień przeglądarke i...szablon Fall To strona ma być dostosowana do każdej przeglądarki, nie przeglądarka do strony :huh: Jakoś mi się nie podoba :/ Nie ma tego "czegoś". To okno mogłoby być większe (tzn. trochę szersze - może 80-100 pikseli). Dodaj logo, ono by tutaj wiele zmieniło :) Póki co: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie ma w niej nic ciekawego, czegoś co by sprawiło iż czytelnik tej strony miałby tu jeszcze powrócić.. A o kodzie to w ogóle lepiej nie mówić.. Polecam http://www.kurshtml.boo.pl jest to chyba najlepszy kurs jaki istnieje, a przy okazji możesz nauczyć się css i xhtml'a.. Stronę oceniam na: 2/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Popraw lepiej, żeby to miało ręce i nogi to wtedy ocenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Na dole pisze do jakich rozdzielczości jest dopasowane - ekhem, chyba rzeczywiście musze się wziąść zaroboty - no cóż, dzięki. Daliście mi wystarczająco do zrozumienia, żeby nie wyjeżdzać z "chłamem" na publike.kkthxbb.Close ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi