koziu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tytuł: Temple Guard - niejako druga wersja Castle Wall Gatunek: Ekonomiczno / Tower Defence Opis: Gracz wciela sie w zarzadce niewielkiej osady, ktorej glownym budynkiem jest wspaniala swiatynia. Jego glownym celem jest ochrona swietego budynku przed atakami wrogow, chcacych udowodnic swoja potege poprzez akt destrukcji. Gracz moze werbowac jednostki, stawiac budowle obronne oraz gospodarcze celem ochrony swiatyni. Ostatecznym celem jest przetrwanie wszelkich inwazji. Jest to demo tego czego mniej wiecej mozna sie spodziewac, dlatego brakuje muzyki grafiki jakie sa kazdy widzi :) Sa 3 inwazje... potem przylatuje niespodzianka :) - da sie ja rozwalic oczywiscie Download: Download - TD.rar Rozmiar pliku: 1850KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Brak Screeny: Screen1 Screen2 Od autora: Jest to luzna kontynuacja Castle Wall - glownie chcialem poprawic silnik, jest tam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia ale mniej wiecej bedzie to cos takiego - pod warunkiem oczywiscie, ze starczy mi czasu na dokonczenie :) (sesja). Pozdrawiam, Koziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Niezłe, tylko ten teren trochę nie zaciekawy. Dodaj jeszcze muzykę i będzie porządna gra. Daję 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Głupia gra. Daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi