LolikZabijaka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Sieema Problem mam ja. Bo robie platwormówke i nie wiem co zrobić aby ruchoma postać (gdy chodzi toważyszy mu 1 subimage) nie blokowala sie na obiekcie o nieregularnym kształcie odnaczyłem w spricie precise collizion nic nie dało :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Daj maske, powinno działać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Daj maske, powinno działać ;) Ok Ale Maską ma być jaki sprit i dlaczego gravitacja siadła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 pisze ci w objekcie mask i wybierasz sprita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 I Gitara :D:D:D:D:D Dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi