czarik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 CZARKANOID wersja - 0.2 wiem że takich gier jest od groma ale to moja pierwsza gierka na razie demo i chce żebyście ja ocenili. piszcie co żle co poprawić link-lhttp://rapidshare.com/files/81284817/aaaaa...aaaaaaa.exe.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 CZARKANOID wersja - 0.2 wiem że takich gier jest od groma ale to moja pierwsza gierka na razie demo i chce żebyście ja ocenili. piszcie co żle co poprawić link-lhttp://rapidshare.com/files/81284817/aaaaa...aaaaaaa.exe.htm Nie ma screenów?! Co to ma być. Nie mówiąc o szablonie. Kompletnie bez ładu i składu. Nie ściągam narazuie bo skąd mam pewność, że znowu mi na kompa przez to się nie w********y ten Win32Jeefo(wirus od Marcioci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Szablon i screeny mają się pojawić do jutra o godzinie 15. Bo będzie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 to lepiej usunąć temat a ja następnym razem zastosuje szablon i screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 mozesz zrobic EDIT i dodac co trzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 I jeszcze ten Rapidshare ... - kto to sciągnie ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor tematu otrzymuje warna za brak szablonu i screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi