Nobody Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Siemka, potrzebuje w miare dobrego grafika, umiejacego robic ladne layouty stron www. Grafik ten musialby zrobic layout do gry viawww. Toczy sie ona w czasach piratow (statki, bitwy morskie itp., ok XVIIw.). Lay powinien pasowac do tego klimatu. W sumie to potrzeba mi 2 layow... Strona glowna (Logo, menu, tresc strony) i wewnatrz gry (Menu, tresc strony i jakis pasek, gdzie bylyby wyswietlane surowce). Ogolnie do uzgodnienia przez gg: 8460241 Haslo: layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jeżeli masz kasę: http://smighty.digart.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 o.O Bardzo fajne laye wykonuję ten chłop <3 No ale jeżeli Nobody jest w stanie napisać gre via www, a nie jest w stanie napisać laya to ja czegoś tu nie rozumiem o.O @DOWN: Dobra niech Ci będzie ;x Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Co innego kod, co innego grafika :) I po prostu laye, jeżeli już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No wlasnie, kasy mi brakuje, jedyne co moge zaoferowac to cos w grze :P Silnik jest prawie gotowy, wystarczy tylko skonczyc wysylanie i powrot jednostek z bitwy, poprawic pare bugow i juz :P Najgorsza to grafika :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jestem na GG NR:628082 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi