Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tytuł:Slime Soccer Pro '08 Gatunek: Platformowa Pilka Nozna Opis: Gra oparta o slime soccer wyszukanej w internecie. Platformowa pilka nozna w roli glownej z galaretkami, doskonala na gre z kumplem. Poruszanie sie Gracz 1 W S A D + klawisz 1 - uzycie super sily , Gracz 2 - poruszanie strzalkami, Shift - super sila. Gra sie do 10 goli(jak narazie). Prosze Mowic "Co dodac, co ujac, co zmienic". Gra jest nadal robiona i jest to zaledwie mala czastka finalnej wersji. Narazie w Demku: 5 Reprezentacji: - Szkocja (Szybkosc) - Polska (Odwrot Kierunku pilki) - Wlochy (Super Skok) - Francja (Tornado) - Dania (Teleportacja) Pogoda: - Deszcz - Słońce - Snieg Tryby: - 1 Player Mecz - 2 Player Mecz Dodatki: - Gra bez Skoków - Niska Grawitacja - Gra bez Scian - Gra do 10 bramek - Kamienie na ziemi Download: https://gmclan.org/up587_3_SSP__08_0_01b.html Rozmiar pliku: 4.06 MB Autorzy: Matt Programowanie: Matt, Heros(Pomoc w grafie), Fabuła: Credits Grafika: Credits Muzyka: Credits Screeny: GRA : http://img249.imageshack.us/my.php?image=scrrd9.png NOWA WERSJA GRY: http://img161.imageshack.us/my.php?image=scr2xv2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Okej znalazłem błąd. Francja nie ma oka. :P To znaczy ma źrenicę ale nie ma tego wokoło. Okej przydało by się także zmienić dźwięki i muzykę bo nie pasuje do gry. :P Na razie oceny nie wystawie do póki tego nie poprawisz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 te oczy sa dla odroznienia 2 francuzkich druzyn ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Spoko menu :) Oczywiście lepsze niż pierwsza wersja. Ale co według mnie jest źle: - w planszy z kamieniami - myślę, że one mają zły kształt. - czasem jak piłka spada na poprzeczkę jest punkt oO :) - w trybie "bez ścian" bramka może wpaść od... tyłu :huh: - czy wszystkie "slimy" narodowości maja takie same AI? Włączylem Polskę i Francję, to wydawało mi się, że Francja trochę bardziej głupsza (oczywiście bez obrazy dla nikogo, tym bardziej dla Francuzów) :) Jak narazie to 3.5/5 ~ 4/5 EDIT: Aha, zdarzalo się, że "slimy" przeciwnika staly w bramce - coprawda prędzej czy pozniej z niej wychodzily, ale zazwyczaj dzialo sie to pozniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no slimy maja na celu ochrone bramki :P thx za ocenke , bledy sprobuje poprawic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A mi się kolo zablokował w bramce, nie ruszał się i nie dało mu się wbić gola... I w dodatku jakiś dźwięk się ciagle powtarzał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pewnie grales z wlochami? ;P Sprobuj zagrac z innymi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No wlasnie: - czy wszystkie "slimy" narodowości maja takie same AI? Włączylem Polskę i Francję, to wydawało mi się, że Francja trochę bardziej głupsza (oczywiście bez obrazy dla nikogo, tym bardziej dla Francuzów) smile.gif no slimy maja na celu ochrone bramki tongue2.gif Dobrze by bylo jak bys zrobil AI osobne dla Francji i Szkocji bo tak troche szaleja i wyglada to tak jakby nie wiedzie;i jakiego maj power-up'a ;) Ale i tak gierka naprawde fajna :) Ocenke dam jak zrobisz cos z tym AI (jesli bedzie ci sie chcial ;) ) Narazie 3+/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 oo widzę że korzystasz z Paint shop pro (czy jakoś tak) ;p gre narazie oceniam na 2/5 bo ma pełno bugów przeciwnik stanie w bramce i musze od nowa włańczać grę -.- to jest najbardziej wkurzające.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wymien te bugi.. Co do przeciwnika - to stoi na bramce jak pilka jest daleko od niego, takie jest AI, nie jest to zaden bug i mnie czlowieku juz wiecej nie denerwuj jak sie nie znasz... Masz inne bugi? Prosze pisz. Ale z tym przeciwnikiem to nie jest bug, bo moglem zrobic tak zeby ciagle latal za pilka... Ale po co? Jaka by byla frajda jak przeciwnik zawsze bylby tam gdzie pilka? Szkoda mi slow na kogos kto wlaczyl gre, zobaczyl ze przeciwnik nie wychodzi bo daleko ma do pilki i wylaczyl gre o0 Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pewnie grales z wlochami? ;P Sprobuj zagrac z innymi ;P Eee... no to napraw to może a nie mów mi kim mam grać :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 nie napisalem ze masz grac z kims innym, tylko poprosilem zebys sprobowal zagrac z innymi... no comment. Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Nie no spoko, grałem z innymi. Te kamienie dziwne trochę (w sensie dziwnie się odbija) :F I ogólnie spoko pomysł, a i grafa nienajgorsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jak dam tryb stones i no wall, to odbije sie od kamienia, trafi w poprzeczke mojej bramki, bedzie sie powtarzal dzwiek i po kilku sekundach bedzie punkt dla przeciwnika :/ troche przesadziles z tym stone :P AI... takie se :P gra nie naj gorsza no masz ta czworke xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 thanks, ale ja glownie polecam gre na 2 graczy - wtedy gra robi sie "przyjemniejsza" --Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Właśnie przetestowaliśmy demko z kumplem :) Uwagi: 1. Troche niewybalansowane moce drużyn (wyszlo nam, ze Francja jest najmocniejsza ;D) 2. Muzyka troche za krótka szybko sie powtarza 3. Dość często piłka zacina sie na poprzeczce 4. Powiększyłbym minimalnie bramke (wysokość) 5. Te tryby dodatkowe sa... mało atrakcyne ;) najlepiej sie gra na czystym boisku :D Ale ocenka 5/5 :) AS (Artificial Stupidity) - mi nie przeszkadza :) to jest gra dla dwoch graczy i tyle :) Czekam na pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Hehe thx ;P Co do bledow to postaram sie je poprawic i wydam kolejne demko moze dodam pare druzyn, i poprawie AI, itp... Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 przeciwnik stanie w bramce i musze od nowa włańczać grę Co ty za przeproszeniem pierdzielisz? przecież wystarczy zbliżyć do niego piłkę żeby się ruszył... A gierka bardzo fajna - nagrałem się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 no wlasnie oni chyba nie rozumieja ze komputer nie ma na celu szturmowac pilki, tylko atakuje wtedy jesli pilka jest blisko niego - innaczej wraca na bramke ;P thx za ocenki :P Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Gra fajna, 5.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Fajne Gierka Śmieszne Ludziki Dam Co 5/5 Za To Ze Mi SIE podobało :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi