KoRn Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Siema, ma ktoś dźwięk cykającej bomby? mniej więcej tak: cyku-cyku, cyku-cyku, cyku-cyku, cyk-cyk-cyk-cyk I jak można to jeszcze dźwięk wybuchającej bomby: BUM! dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nagraj sobie dźwięki wydawane przez analogowy zegarek na rękę i podgłośnij na maxa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nagraj sobie dźwięki wydawane przez analogowy zegarek na rękę i podgłośnij na maxa :) . A możesz mi nagrać? Bo mi mikrofon się popsuł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ta... popsuł :P Poszukaj w necie,na jednej stronie znalazłem dźwięk telewizora,albo maszynki do golenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Przerobiłem trochę dźwięk klikania (czegoś :)) ze strony www.findsounds.com w audacity i być może to przypomina trochę dźwięk klikania bomby :) Klikanie bomby oraz Eksplozja Obydwa dźwięki z w/w strony, tylko pierwszy trochę przerobiony :) EDIT: Zły link :) Już jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Przerobiłem trochę dźwięk klikania (czegoś :)) ze strony www.findsounds.com w audacity i być może to przypomina trochę dźwięk klikania bomby :) Klikanie bomby oraz Eksplozja Obydwa dźwięki z w/w strony, tylko pierwszy trochę przerobiony :) EDIT: Zły link :) Już jest dobrze :) THX THX THX!!! Creditsy gwarantowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi