Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Różnią się paroma detalami związanymi z ubiorem, ale tak to są strasznie podobne. Dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To ja cos dodam :P Kosmiczny telewizorek, robilem go z 5 min w paincie(tylko olowkiem ;P) Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 One sa nie tylko podobne... to są te ludki!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kurcze, Pietrus. Od wczoraj szukałem dowodów, że nie są to jego prace w 100%. Jak żeś to znalazł? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kamrat czuwa B) wpisałem w googlach 'kakashi sprites' i wyskoczyło co miało wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Hah, a ja szukałem spritów z Sasuke, bo tylko takie mi pokazał na GG. =D To zamykamy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Czekajcie - niech się wytłumaczy :] wpisałem w googlach 'kakashi sprites' Też tak wpisywałem ale tego się nie doszukałem hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 zamykamy! plagiatorzy, no pasaran! B) btw. Tymon mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia, za kilka dni zgłoszę sie na gg edit: z drugiej strony Yoda ma rację. trzeba poczekać, ja mu daje jeden dzień :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to po co ja robilem prace? :( EDIT: Wystarczylo wpisac w google NARUTO GBA i macie wszystkie sprity wypisz wymaluj -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ludzie tu jest prawdziwy jego kakashi http://sdb.drshnaps.com/sheets/Media/Other...RPG-Kakashi.PNG Ha PabloooGM czuwa :lol: Ten temat powinien sie nazywac Google vs Caly klan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nawet ta chmura dymu taka wyglądająca jak myszka miki jest identyczna do tego co PabloooGM pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No to jest z niego mistrz pixel-art albo raczej rip-art heh a ja tu swoja prace dalem szkoda gadac ladnie to tak sie podpisywac pod czyims rysunkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 dobra, nie ma sensu tego ciągnąć, bo się jeszcze tutaj natłucze dużo nie potrzebnych postów. jak koleś się będzie chciał wytłumaczyć zrobi to gdzie indziej. zamykam :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja chciałem dodać, że czy to rip czy nie, to i tak wygrał copoconaco ze swoją pracą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi