Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wyzywam caly klan na pojedynek pixelartu, a to wymagania: 1.Musisz byc zarejestrowany. 2.Musisz byc przynajmniej smart newbie... 3.Jesli ktos napisze offtopic prosze o rozsadek adminow i skasowanie tego. Bralem pod uwage moje ostatnie resztki rozsadku...W walce mozna uzywac: Painta (tylko),a w nim: Olowek... Dopelniacz... Gumka i temu podobne ...(zadnych lini,kolek,prostakatow,pedzelka).... Kazdy uzytkownik moze oddac 1 prace ...(ja tez) Glosowac moze kazdy ale dopiero po koncu rundy (sa 2 dni na glosowanie),zarzadze na to topic jesli 1 runda pojdzie z planem... 1.runda Tsukuru vs Gmclan Prace zglaszac do 7 stycznia... Szczesliwego Nowego Roku!!! :thumbsup: :D :bye1: Edit: Chickeny z forum tez moga dawac grafe, ale najpeirw musza przedstawic ja mi na gg...(i zatwierdze,czy moga byc) :thumbsup: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 ok a rozmiary obrazka i temat sa dowolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W 1 rundzie tak :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Rotfl.. Jeśli używa się painta no to dlaczego ma się nie korzystać z jego pełnych możliwości ? i dlaczego niby nie można używać pędzla? 0.o Wkleję tu obrazek który rysowałem nie dawno xD Oczywiście zabraniam wykorzystywać tego obrazku w wszelakich grach, programach i obrazkach, obrazek choinka.gif jest jedynie moją własnością i nikogo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Moldis... Oczywiscie sa prawa autorski ,rysunki z kazdej pracy,prosze nie dodawac do rzanych gier badz programow... Ps.Pixelart to tylko olowek,gumka,moze byc w ostatecznosci dopelniacz...( a ja napisalem ze to ma byc wojna pix artu)... Sorry ze nie ograniczylem obrazkow ale zapomnialem, moga byc: Gif,Png,Jpeg,Bmp :jezor: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dlaczego obrazki mogą być tylko w tych formatach ? 0.o I od kiedy w że tak powiem standardach pix artu jest to że wolno używać tylko ołówka i gumki ? o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W lidze pixelowej tymon opisal dokladnie na cyzm polega pix art,poza tym przeczytaj http://www.pix.art.pl/,ze to glownie na tym polega...(mozna robic prace w rzucie izometrycznym).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Coś robie zaraz dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prosze o nie nabijanie postami tego tematu "zaraz dam","albo wrzuce sec"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Masz: Imo Star(ta gwiazda ma spodenki) Sam robiłem wszystko tekst, itp. używałem tylko ołówka i gumki. Czas tak zleciało 20 min. Wykonane w paincie Oczywiście zabraniam wykorzystywać tego obrazku w wszelakich grach, programach i obrazkach, obrazek Imo Star jest jedynie moją własnością i nikogo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prawde mowiac grela spodziewalem sie od ciebie lepszej precyzji,ale spoko... nie musicie tego pisac teraz ja napisze wyraznie: Prosze o niuzywanie tych o tych rysunkow do jakichkolwiek gier lub programow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 tiaa.. nabijaj dalej posty ; p Pisałeś już to samo kilka postów wyżej.. A co do tego to nie ważne jakich narzędzi się używa jak się nie umie tego robić to i tak nie wyjdzie.. @Edycja Napisałeś że tylko w programie 'paint'.. a jeśli ktoś ma linuxa? To nie może rysować w programie 'paint' ponieważ go nie posiada... (00:37:23) Tsukuru: mam w dupie ze ktos ma linuxa no dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 a coś takiego wyskrobałem z nudów : xD nie pytajcie się co to jest bo sam nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Operatorzy linuxa , maja beznadzieje :P Ps. jak nie wiesz co to jest ?? sam rysowales :P Misiek to tylko w paint ? :huh: Aktualni "zawodnicy",którzy zgłosili prace...: 1.Modnis 2.Grela 3.Misiek999 :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 tak to tylko paint ołówek i wypełniacz :huh: nazwę ten obrazek : "Wódz niebieskich ludzi z zielonymi shortami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Balem sie ze to nie tylko paint... Ale to dobrze... Musze spadac na dzisiaj, prosze o jak najszybsze dodawanie prac :thumbsup: :bye1: :lol2: Uwaga,uwaga,Tymon obiecał, że napisze posta z rysunkiem zobaczymy co z tego wyniknie :P :] :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 tylko tyle ,że zdeklasuje rywali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale rywal jest tylko jeden xD W końcu to tsukuru rzucił wyzwanie całej społeczności gmc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to ja sie dorzuce, akurat skonczylem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No co sie stalo nikt nie przysyla prac ;( (ja sie zajmuje swoja) Jesli ktos ma dosc muzyki polecam : http://www.parabole.pl/ Prosze o przysylanie nowych prac,oto lista uczestnikow,ktorzy juz zglosili prace: 1.Moldis 2.Grela 3.Misiek999 4.copoconaco 5.Tsukuru (ja musze oddac bo was wyzwalem na ten pojedynek :P) :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeśli ktos ma linuxa to robcie gmowym paincie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeśli ktos ma linuxa to robcie gmowym paincie :)jak ktoś ma linuksa to użyje KolourPaint, Gnu Paint czy czegoś podobnego. albo GIMPa. we wszystkich tych programach jest ołówek, dopełniacz i gumka, więc nie widzę problemu. poza tym - prace rysujesz w czym chcesz a przy oddawaniu mówisz, że robiłeś w Paint'cie. bo niby jak on chce sprawdzać, w czym została wykonana grafika? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no i co mam jeszcze pisac? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Prosze nie uzywac takiego cwaniactwa, jak powiedzial kamrat,ze ktos sobie moze zrobic np. w Gimpie a mowi ze w Paincie...(ja robie w paincie,przysiegam,wiec prosze was tez odostosunkowanie sie do wymagan) Ps. pozwalam pierwszemu chickenowi dodac swoja narysowana grafike,chicken ten nazywa sie Thobby :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A kto będzie później oceniał prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Szczęśliwego nowego roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moze caly gmclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tymonku, prace bede mogli oceniac wszyscy,zaraz na to sporzadze osobny temat na glosowanei bo widze ze runda idzie zgodnie z planem :lol2: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tsukuru, przecież to chyba wszystko jedno czy ktoś robi w GIMP czy w Paint czy nawet układa samemu binarnie plik BMP, ważne tylko, czy stosuje się do zasad pixelartu, czyli stawiania piksel po pikselu i ewentualnie używał wypełniacza. Co jak co, ale te narzędzia działają TAK SAMO w KAŻDYM programie, więc nie rozumiem, czemu miałbyś być gorszym przez to, że ktoś zrobił w GIMP (stosując pełny pixelart czyli stawianie pixel po pixelu), a ty w Paint. Zresztą i tak tego nie sprawdzisz jak ktoś robił, więc o czym mowa ;) . Łatwiej jest rozpoznać, czy ktoś stosował się do zasad pixel artu, czy nie. Jeśli ktos ma linuxa to robcie gmowym paincie smile.gifKochaniutki, GM nie działa pod Linuksem :) . Paint za to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ;p wiem tylko czasami jak nei zrobiz pixelem to w piancie i tak widac takie kropki ze jakby to by byl pixel ale w innym programie (po za tym,jak widac operatorzy linuxa nie powinni korzystac z nczego innego jak odmiany painta na linuxie,bo tak jest w temacie na poczatku) :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi