Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie wyrabiam sie z moja gra,chcialem wam pomagac,ale nie mam czasu,zaluje i przykro mi... Potrzbuje grafika,a dokladniej pixelartyste,wymagania: -grafika 2D -umiejetnosc pixelartowania -przynajmniej 1-2 prace,prosze pisac na gg... :jezor: Najlepiej gdyby to byli jacys dobrzy znani graficy :P(mowie tu o copoconaco,woocku,etc .czyli ci ktorzy brali udzial w lidze pixelowej)... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9254 - ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiem napisalem ze zamykam tamten temat w tamtym temacie ,jak moglbys jaklub go zamknac bo chyba to moze tylko mod albo admin :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A co masz gdzieś obok guzika Szybki post?! Ozdobę?! A tak poza tym, to co?! Nagle zniknęły ci umiejętności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie zniknely tylko robie swoja gre i nie zwlocznie potrzebuje dobrego grafika (jaklub jesli mozesz pomoz)...wyobraz sobie ze robie grafe sam do gry mmo ...(juz jedna moja postac ma ok.40 rysunkow,a to dopiero 60% tej postaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oj, ale ty biedny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 mike, wiem ze ty nie jestes zbyt dobrym grafikiem (z twoich dem,gdzie wogole nie wykorzystywales prawie swojej grafy) wiec sie juz nie udzielaj.... :bye1: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Och, przecież ty jesteś świetnym grafikiem, zobacz sobie ten temat jaką ładną pracę zrobiłeś KLIK, a dokładniej ostatni post na stronie 2 ;] Sorry, że lekki spam, ale jestem ciekaw, co pan Tsukuru teraz powie...... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dodałem 2 dema, w tym w 1 była moja grafa + gry na ligę, gdzie musiała być moja grafa. Obacz sobie Dodo tamagotchi. A jeśli już używam cudzej grafy to nie piszę, że jest moja, tak jak ty masz w zwyczaju ;) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi