Boro Casso Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zrobił by mi ktoś z tego obrazka ikonkę 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Czy to takie trudne? Wystarczy zeskalowac w paincie i zrobic poprawki <_<: o to chodzilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jemu chyba chodziło o to żeby zrobić z tego plik ICO https://gmclan.org/up1592_4_icon.html o to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @upup chodzi mi o plik ico, próbowałem w gimpie ale GM nie chce tego otwierac @up i właśnie Gm tego pliku nie akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jak chcesz ustawic ikonke do gry, to w preferencjach GMa masz EDIT: Nie wiem czy tak, ale chyba tak, bo kiedy zrobilem w cursor creatorze ( mozna bylo robic tez ikony ) ikone w ico, dalem w preferencjach (preferences game) i w opcjach to byla mozliwosc dania tego pliku na ikone... w kazdym razie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @borocasso: do konwertowania formatów graficznych najlepszy jest Irfanview, w nim zapisuj do ICO ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ehh wtedy dałem ikonę zbyt dużą :D sprawdź teraz (robione w specjalnym programie :D) https://gmclan.org/up1592_4_ic.html Edit: u mnie ta ikonka się ładuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi