Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cześć chciałbym zrobić Golf 2D tylko że nie mam silnika, takim w którym jest piłka dołek i taka strzałka jak w tej grze: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3098&hl=golf gdyby ktoś miał podobny proszę napisać adres do ściągnięcia a jak nie chcecie by każdy by chciał ściągać możecie mi napisać na PW. A i proszę by MODERATORZY FORUM byście nie zamykali tego tematu bo... :crying: wiem że tutaj więcej osóp zagląda :P i pomużcie :thumbsup: Nie ten dział. Warn PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zły dział daj to do np. Pytania początkujących albo tutaj Skrypty, przykłady, dodatki, silniki 3D dla GM. Inaczej dostaniesz kolejne ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 właśnie nie chciałem tam dać gdzie ty to mówisz muwisz bo tam mniej użytkowników uzytkuwnikuw wchodzi a tu wieciej :crying: Orty, człowieku! PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tyle, że tu wchodzą użytkownicy, którzy chcą ocenić grę, a nie wspomóc jej powstawanie! >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Paklo pewnie znów dostaniesz warna za ortografie ^^ , naucz ty się w końcu pisać , www.otrografia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 maly offtop: Cora Wind, przestan wszystkich poprawiac, modem nie jestes, jeszcze do tego odswiezasz temat heh zal.pl Matt. Az taki stary ten temat nie jest PsichiX EDIT: No... ale tak czy siak odswiezyl i to jeszcze bezsensownym postem -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Paklo pewnie znów dostaniesz warna za ortografie ^^ , naucz ty się w końcu pisać , www.otrografia.pl Nie wiem, czy zauważyłeś, ale pod każdym postem jest przycisk "Zgłoś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 A i tak Cora Wind sam masz w sygnie ze nie umiesz pisac .... Paklo nikt Ci nie da gotowego silnika :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi