TeoTN Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Otóż mam taki problem: Po zainstalowaniu sterowników do Radeona, ustawił on sobie skrót klawiaturowy do ATI Catalyst Control w postaci Alt+C. Zmieniłem to już, ale literka "ć" dalej nie działa (ten egzemplarz to z Tablicy znaków). Co z tym można zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 OOO Widzisz! Tez ktos o tym pomyslal :) Przylaczam sie do prosby. Moze w edicie napisze bo ja tez chyba cos pokombinuje. EDIT: :bezradny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Catalyst Control Center -> Klawisze Dostępu -> odznacz "Włącz Klawisze Dostępu" edit: o faktycznie, nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zmieniłem to już, ale literka "ć" dalej nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja to zrobilem tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No nie. A o czym ja już dwa razy mówiłem??? WYŁĄCZYŁEM HOTKEY'E ATI I MIMO TO "C" Z KRESKĄ NIE DZIAŁA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ctrl+alt+delete zakoncz proces CCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi