Gość miel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 macie tu gierke Cruises podobna do pacmana oto link https://gmclan.org/uploader/3400/Cruises.rar <b>TEMAT ZAMKNIETY! PRZEZEMNIE :P Z POWODU BRAKU SKRINOW KTORYCH NIE CHCIALO MI SIE STAWIC :D</b> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Gdzie screeny? Gdzie szablon? Popraw bo inaczej nikt nie ściągnie i będziesz miał warna. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Gdzie screeny? Gdzie szablon? Popraw bo inaczej nikt nie ściągnie i będziesz miał warna. ;) ta wiem nie chce mi sie :P po prostu pobierz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie ma szablonów, nie ma screenów(za to pewnie keylogi są). Autor sobie wstawił 5star, więc dla uśrednienia 1/5. Nie robi się tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Takie podejście do sprawy sławy ci nie da tylko--> :boxed: :crying: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 fajnie żeś dał opis, autorów itd. Nie pobieram i daje 1/5 za twoje lenistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nieźle. ta wiem nie chce mi sie :P po prostu pobierz :P O tym tekstem się pogrzebałeś... Daję 1/5 - dla wyrównania tej piątki od autora... Ostatnio wychodzi mnóstwo "fajnych" gier......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 gratulacje, dorobiłeś się pierwszego ostrzeżenia! :thumbsup: powodzenia w dalszej karierze. zamykam :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi