Michoł Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Siema Mam Pytanie Jeśli chce zrobić nową wersje gry "The Great Gianna Sisters,, to czy muszę sie obawiać że ekipa timewarpa wsadzi mnie do pierdla ?? Pozdrawiam Michoł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Siema Mam Pytanie Jeśli chce zrobić nową wersje gry "The Great Gianna Sisters,, to czy muszę sie obawiać że ekipa timewarpa wsadzi mnie do pierdla ?? Pozdrawiam Michoł. No jak nie będziesz tej gry rozprowadzał, to nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 No jak nie będziesz tej gry rozprowadzał, to nie :) Ok. ale jak wam chcę ją pokazać jest szansa że mnie wsadzą czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Taka sama jak ta, że na twój dom spadnie asteroida. Zresztą wydaje mi się, że robisz sobie jaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Taka sama jak ta, że na twój dom spadnie asteroida. Zresztą wydaje mi się, że robisz sobie jaja :) Ok. Więc Tworzenie gry rusza pełną parą za pare dni pokaże moje pierwsze demo Pozdrawiam Michoł Taka sama jak ta, że na twój dom spadnie asteroida. Zresztą wydaje mi się, że robisz sobie jaja :) Ok. Więc Tworzenie gry rusza pełną parą za pare dni pokaże moje pierwsze demo Pozdrawiam Michoł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi