Penguin Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, bardzo mi się przydały, choć nie jestem założycielem tego tematu :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tylko bym prosił, aby też w postach ktoś napisał aby samochód mógł się wycofać. I jeszcze bym prosił, aby wrogowie (boty) jechały własną drogą i z różnymi prędkościami. Za posty serdecznie dziękuje B) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tylko bym prosił, aby też w postach ktoś napisał aby samochód mógł się wycofać. Za posty serdecznie dziękuje B) . Dajesz Event keyboard down GML if speed > -4 speed-=1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dziękuje. Tylko mi nie działa :mellow: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi