Lord Vayaa Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Czemu potwor znika jak wpisze do drawa if atak { draw_set_color(c_red); draw_rectangle(x,y+17,x+32,y+17+32,true); draw_set_color(c_black); } W przykladzie nie znika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 W FAQ masz (na głuwnej stronie forum jest) Tytuł to Znikł mi muj object pomimo ustawiłem go w romie. Czy coś takiego. PS.Zaraz edit dam linka do FAQ Edit: FAQ Pytanie 22. I chodzi o to że draw (pol.rysuj) więc game maker myśli że rysujesz coś na nim więc go sprit nie obchodzi. I muśisz teraz narysować sprita na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzieki jaki ja glupi jestem zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi