trolu122 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 kiedyś widziałem przykład takiego wbudowanego w gm efektu że ekran się trzęsie. są jeszcze jakieś takie fajne efekty w gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Eee.. sprecyzuj: "fajne"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no to bez fajne :P sa jeszcze jakies takie wbudowane efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Trzęsienie ekranu nie było wbudowanym efektem - to się robi samemu na podstawie window_get_x czy coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja widziałem jakieś "shake" tylko czy cos :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 pokombinuj z view_angle, view_xview, view_yview, tyle że w roomie ustaw viewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ale czy ja mówie ze chce kombinować :P tak tylko z ciekawości pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 No tak, ale takie efekty aż tak trudno nie jest zrobić właśnie przy pomocy view_*. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi