Briseur Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 BRISEUR Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest może jakiś wolny grafik oraz programista bo potrzebuje do projektu pewnej gry, a i może zostanie już u nas na stałe? :P Projekt opisze wkrótce, dlatego że jestem teraz tylko chwilowo. Ja osobiście zajmuję się webdesignem, grafika i programowaniem, a teraz grami :jezor: aby urozmaicić trochę moją prace. Przy okazji każdy mógłby zagrać w nasze gry. Więcej wkrótce na stronie (projekty, download): http://briseur.boo.pl/ Kontakt: briseur@boo.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Grafika to na www.pix.art.pl szukaj :P a co do programisty to zależy w jakim programie chcesz tworzyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Jesli chodzi o grafika to jest tu Krzchu 1111 ktory ,(Cytuje): "HCE TWORZYC" tak wiec posaukaj sobie ten temat wez jego GG i niech ci rysuje, moi pomoagal w grafice do WSPANIALEJ STRATEGII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Tymon: A czy przeczytałeś portfolio Briseur'a, że takie pytania zadajesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Nauka Do nauki programowania najlepszy jest pascal, w którym niezbędny jest kompilator. Gdy znudzi ci się środowisko dosowe możesz poczytać o programowaniu w Delphi. Do tego języka niezbędny jest kompilator Borland Delphi. Gdy dobrze nauczysz się programować w Delphi możesz się zastanowić nad nauką C++. Język ten jest obecnie najpopularniejszym językiem programowania i posiada tę przewagę nad delphim, że kompilator C++ znajdziesz na każdy system operacyjny (delphi działa tylko w windowsie i linuxie) oraz możesz w nim napisać system operacyjny. Jeśli jednak zastanawiasz się, czy w takim razie warto zaczynać od pascala, skoro można od razu zacząć uczyć się C++, to odpowiem, że w delphi można stworzyć prawie wszystkie aplikacje, co w C++. Więc masz odpowiedź Tymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ranma już mi powiedział <_< nie jestem taki głupi, rozumiem prosty ciąg wyrazów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briseur Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 C++ :P moze ktos sie przylaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 C++ troche znam (kilka programów mam na koncie :)) więc moge coś nieskomplikowanego naszkrobać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briseur Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Potrzebujemy kilka osob do naszej grupy i nowych projektow gier oraz programow :blink: wkrotce nowa strona http://briseur.boo.pl/ wiec jezeli jest ktos wolny to zapraszam. Wiecej informacji briseur@boo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi