Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 nadchodzi ;) Pierwszy SS.Prosiłbym o ocenke w skali 0-6 Proszę poczekać chwilkę aż się Screen wczyta.Czasami występują kłopoty z imageshack'iem wtedy może wogole nie widać obrazka :/ Pisac co się podoba a co nie :P - Postaram się poprawić, w grze użyty jest motion blur oraz efekt burzy którego nie widać :P Credits to Propa , Postać Tymczasowa , 1 graffiti (Te Czarno-białe też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Podoba mi sie 5/5 tylko czemu robic gre ala BACKDown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Otóz sam nie wiem @.@ Mnie pytasz ? xD Miałem robić gre to ją robie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 masz licencje od propaganji? :jezor: Mnie sie podoba rozwalanek nigdy za duzo :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Z tymi oczyma bohater wygląda jakoś smutno :( Nie podoba mi się to że drzwi w blokach są dużo mniejsze od bohatera :P ale ogólnie to nieźle wygląda. Oceniać nie ocenie - wolałbym zobaczyć grę w akcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 masz licencje od propaganji? LOL ? Dostałem blogosławieństwo i postacie od samego Propy @.@ Z tymi oczyma bohater wygląda jakoś smutno Ano, taki smutny jakiś XD Nie podoba mi się to że drzwi w blokach są dużo mniejsze od bohatera No zobaczymy, jak mi się bedzie chciało to moż zrobie inne - ale to też tak miało wyglądać raczej :/ Oceniać nie ocenie - wolałbym zobaczyć grę w akcji To se poczekasz =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zdecydowanie zbyt ciemno, przykręć sobie trochę ustawienia monitora - będzie ci się lepiej pracowało, a i inni będą coś widzieć :) I po co robić parodię BACKdowna? Wystarczy, że sam był parodią ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 3/6 budynek nieproporcjonalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 taa ten budynek jest za mały.... no chyba że heros to gigant, albo dom jest daleko, a to tylko tak wygląda :D 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi