Lord Vayaa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Wie ktos jak wgrac nowe gry na mp4. Mam tetrisa jak narazie. Na jakiej stronie moge znalesc teksty do muzyki. Mam taka mozliwosc odpalania takiego czegoś. Nie chodzi mi o sam tekst tylko o przekonwertowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Podaj nazwę MP4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Moore MR-401. Tak jest na instrukcji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Coś musiałeś źle wpisać, na googlach w cudzysłowie tylko 3 wyniki. A tak w ogóle to zajrzałeś do instrukcji i szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Instrukcje obczytalem ale tam nic nie ma o grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 No to może nie da się dograć? Kup sobie konsolę przenośną do gier, a nie będziesz z "empeczwórką" kombinował. A z tymi napisami konwerter być musi, trzeba poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Te napisy to kod jest taki ze np w sekundzie 1 wchodzi napis "Jestem super" i takie cos jest taka strona. Gdzie opisane jest w ktorej sekundzie cos leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie napisałem, że nie wiem co to jest, tylko, żebyś sobie poszukał. Masz bana na google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi