Shockah Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam pytanie, czy grę Uplink można legalnie kopiować? Gdzieś o tym słyszałem, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam pytanie, czy grę Uplink można legalnie kopiować? Gdzieś o tym słyszałem, ale nie jestem pewien. Tak, o ile to będzie demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie, o ile to będzie pełna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ale ja potrzebuję wiedzieć na serio. Gra ma już trochę lat (jakieś 5). Firma produkująca ją sprzedawała kiedyś Bonus CD dodatkowo, teraz daje go za darmo, bo (podobno) już gry nie sprzedaje. Właśnie dlatego się pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie,gra nie dostała statusu Freeware i podejrzewam,że przez najbliższy czas nie dostanie. Gra jest dostępna na warezach - choćby jeden z powodów,że nie jest bezpłatna. Adresów ani linków nie bede dawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dawać mi nie musisz, bo mam tą grę. Tylko chciałem wiedzieć, czy mogę gdzieś np. na mojej stronie internetowej dać link do ściągnięcia. Dobra, dzięki. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi