Driger Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No nie , dostalem slodycze , i jak tu sie odchudzac :D no ale cos dostalem :P A teraz to prezenty mi latają koło nosa w sumie, stary dziad ze mnie. Pytają się co chciałbyś dostać albo się robi wspólnie gwiazdkowe zakupy. Tak czy siak największą frajdę rzeczywiście sprawia obdarowywanie innych niespodziankami niż samemu ich otrzymywanie. :) Stary nie jestem raczej , ale tez znowu co mi tam trzeba za prezenty , nic , wszystko co mi trzeba to mam ( nie mowie tu o rzeczach materialnych) zreszta i tak sam nie wiem co bym powiedzial jakby sie ktos pytal co bym chcial :D , Zreszta tak jak Ranmus , jakos mi tez dawanie komus prezentow wiecej frajdy daje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 QUOTE(Nikas @ 24.12.2007 - 20:49) przygody mikołajka RULEZ! Przyjemnie się czyta "A dupki nie latają samolotem" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja dostałem piżamę, Red Baron, koszulkę, parę słodyczy, maszynkę do golenia i 1 gb ram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dziadku daj mi RAM, a resztę pozwalam Ci zostawić:D B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi