ToMoEX Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 z jazdą na zakupy do T***o dzień przed, karpiem i choinką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 TESCO dla Ciebie, dla rodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Oczywiście, że z coroczną super reklamą coca-coli (ta z tirami :P) i ten mikołaj na końcu i muzyczka w tle: "la la la la lala la la lala najlepsze prezenty ukryte sa w sercach.. " kojarzą mi się także trochę z Kevinem (wymienionym już kilka razy), a także ze spamem na GG który już od rana mnie nawiedza... i także z wigilijnym stołem, a inaczej mówiąc z tym co na nim jest ;). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z gównem! Z roku na rok, święta stają się coraz większą katastrofą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Z gównem! Z roku na rok, święta stają się coraz większą katastrofą. Popieram. To sie robi bardziej impreza handlowa, niż spotkanie rodzinne. Poza tym teraz ludzi nie obchodzi tradycja. Walą to w odbyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mi się święta kojarzą od dziś z trzema czerwonymi diodami na Xboxie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi