murdalow Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tytuł: murdaz Gatunek: program do robienia szarych ryji Opis: tworzenie twarzy z gotowych elementów,szablonów(możliwość zapisania obrazka), opcje ściemniania,przesuwania,obracania, i inne na razie mało opcji, na dniach więcej elementów, dodana zostanie opcja ale paint oraz korekty postaci, oraz następny krok tworzenie ubrania i całej postaci,dalsza faza to tworzenie animacji z możliwością zapisu, kolejne wersje bogatsze o kupe efektów obsługa: strzałki i mysza (łatwo wyczaić) Download: adres z plikiem gry http://www.gmclan.org/up2034_4_murda_lowrida.html Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: murda lowrida b3s Screeny: http://img120.imageshack.us/my.php?image=63008909fm8.png jak stworzysz okropny ryj w tym badziewiu i gdzieś użyjesz to wp... mnie do credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Na początku ciężka obsługa ale po kilku minutach wszystko idzie gładko. ;) Niezły program ładne twarze można w nim zrobić przydał by się tylko na początku jakiś opis. Ocena oczywiście 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 będzie więcej opcji i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Szczerze ? Nie podoba mi się. Grafika marnie wygląda, interfejs jest bardzo nie-user-friendly. Dobrze że jest w miarę dużo różnych opcji dlatego wstrzymam się z oceną do następnej wersji. Ale na razie byłoby z 2 gwiazdki. I kiepsko z tym że trzeba dać cię do credits za użycie zrobionych grafik z tym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Szczerze ? Nie podoba mi się. Grafika marnie wygląda, interfejs jest bardzo nie-user-friendly. Dobrze że jest w miarę dużo różnych opcji dlatego wstrzymam się z oceną do następnej wersji. Ale na razie byłoby z 2 gwiazdki. I kiepsko z tym że trzeba dać cię do credits za użycie zrobionych grafik z tym programie. dobra opcja w końcu się troche narobiłem i tak lepsze będa kolejne,bo to na próbe dałem,jutro nowsza będzie :) i byłem ciekawy kto co napisze,bo jestem otwarty na krytyke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 podpowiadam... zrob rozszerzanie "jawy" :P no wiesz tam gdzie bródka EDIT: Ocena: 4 postarałeś się :P tylko jak zapisuje to jest dziwny typ pliku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 podpowiadam... zrob rozszerzanie "jawy" :P no wiesz tam gdzie bródka EDIT: Ocena: 4 postarałeś się :P tylko jak zapisuje to jest dziwny typ pliku ... zrobie wybieranie do czego zapisać,to nie jest finalna wersja jeszcze kupa roboty,wolno idzie ale spróbuje coś wymyśłić może się to przyda komuś,próbuje wkładać ładniejsze elementy,będzie jeszcze broda,zarost i inne dodatki: czapki,bandany,tatuaże itp możliwość robienia loga,naszywek efekt za pomocą takie mojego wynalazku przy opcji draw się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ryjów, nie "ryji", nie bój się rodzaju męskiego ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 finalna wersja tego gówna będzie na stronce lolka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi