aaaaaa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam mam pytanko. Jak zrobić żeby w ustawieniach roomu mozna było ustawić więcej wiewsów niż 7 bo do mojej gry potrzebuje 15. W grze jeździ się autami tylko że każdy wiews ma ustawiony following za innym. HELP ME Prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jeśli zmieniasz samochud to zmieniaj tylko sprita nie object. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ale wiesz już mam wszystko ustawione pozatym do każdego mam kupe różnych zmiennych i tak jest wygodniej :) Pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie ma chyba innej opcji jak zmieniać ustawienia view-ów w kodzie, są do tego odpowiednie zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi