max1996 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tworzę nową stronę o pirotechnice !! Proszę komentować !! Strona przyda się każdemu domorosłemu pirotechnikowi Zapraszam szczególnie przed Sylwestrem www.piro-portal.go.pl Sorka za wcześniejszą pomyłkę :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Strony reklamowac tu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=143 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Artykuły skradzione z innych stron. ;) Poza tym, jeśli ktoś chce bardziej zająć się pirotechniką to wystarczy: http://www.eioba.pl/a72892/pirotechnika_amatorska , niż bawienie się w strony twojego autorstwa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 O kurde, 13-letni ekspert od chemii się znalazł i wyjechał z super trudnymi wzorami :D . Wiesz chociaż bez zaglądania w sieć jakie wzory mają tlenek żelaza (III), czy tlenek węgla (IV) :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 tlenek węgla (IV) :P ? Marmot, ja to w 4 klasie podstawówki miałem, ale cóż, szczegół ;q Poza tym, zrozumcie wreszcie, że nie warto robić stron, które mają 3x potężniejsze odpowiedniki (przykładem są lamerskie podróby GMClanu, które zawsze kończyły się brakiem oglądalności i atakiem spambota). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 @Marmot: Przecież nazwa mówi sama za siebie xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 @Marmot: Przecież nazwa mówi sama za siebie xd. Przecież napisałem, że chcę tylko sprawdzić wiedzę forumowego eksperta od chemii, a do tego nie potrzeba nic skomplikowanego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 świetna strona, żeby poczytać artykuły muszę mieć konto. ni ch*ja, szukaj frajerów gdzie indziej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 12 Październik 1994 Napewno masz ######ście wielkie pojęcie na temat Pirotechniki.Tobie już podziękujemy -.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi