Grela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Na grafe sie nie zgodzilem ale daruje a na fote tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 chciałem pokazać że potrafię zrobić taką gre w 20 minutA może zamiast tego zrób porządną grę w rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ludzix, lowrider robi teraz gre a nawet dwie i będą porządne jak wyjdą (screeny bynajmniej sa kozackie) :huh: a ta gra nie jest robiona przeciez na powaznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Niom ale moj kumple mi pomysl na moja gre podsunal troche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 A może zamiast tego zrób porządną grę w rok? co ja robie to moja sprawa na razie w 3 dni robie program do tworzenia ludzików a gra...hmm może sam zrób jakąś a nie dawaj rad bo rady są dla tych co je dają taka nauka z warsztatów psychologicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 A moim zdaniem przesadzacie :P Screeny mnie powaliły... (w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi